top of page

Et raskere, mer personlig og fleksibelt alternativ innen transport.

 

Siden oppstart 1998, har vi hatt skarp fokus på å opprettholde best service, fleksibilitet og punktlighet ovenfor våre kunder. Vi er et selskap som garanterer og holder det vi lover av service og leverings garantier ovenfor deg og dine kunder. Vi har også den selvinnsikt at vi ser viktigheten med vår jobb alle som en, da vi som regel er det siste ledd utad i regi av deg og ditt firma.

 

I dag dekker vi daglig de fleste byer og tettsteder på østlandet og sørlandet samt øvrige områder som Hedmark, Øvre Buskerud. Oppland og Akershus fylke med egne biler. Alt dette skreddersydd rundt et fantastisk innarbeidet team og transportnettverk som vi er godt fornøyd med. TEAM TDi 24h henter inn og leverer etter ditt ønske og behov. Dette under transport produkt som BUD - Bedrift på dag - Bedrift over natt fra dør til dør.

 

På denne måten har vi klart å opprettholde et TEAM med ekstremt lite gjennomtrekk. Som ikke bare er et positivt resultat som forsterker vårt produkt, samarbeidsevne og kompetanse. Men noe du som forbruker også vil høste godt av i tanke på deg og dine kunder.  

 

Hurtig levering, best mulig service og fleksibilitet i forhold til ditt behov, er hva vi setter høyest!

Booking 982 96 101

tdi@tdi24h.no

Medlem av NLF/ Norsk Lastebilforbund

  • Facebook
bottom of page